Książka "Kocie Smak. O zbilansowanej diecie kotów" A. Cholewiak - Góralczyk
Książka autorstwa Agnieszki Cholewiak - Góralczyk dotycząca składników i bilansowania kociej diety. Zawiera porady lekarza weterynarii, informacje jak dobierać składniki diety oraz przepisy na kocie posiłki!
Książka kierowana jest do właścicieli kotów, którzy chcą poznać tajniki zbilansowanej diety swoich pupili. Jeśli nie wiesz jakie produkty możesz podawać swojemu kotu, jak bilansować jego posiłki i jak dobierać najlepsze składniki, to książka dla Ciebie!
W książce znajdziesz informacje na temat toksycznych składników kociej diety, porady a także opisy funkcjonowania kociego organizmu.
Dodatkowo, w książce znajdziesz przepisy na posiłki i przysmaki, z ogólnodostępnych produktów.
Agnieszka Cholewiak-Góralczyk
Pracuje w lecznicy dla zwierząt. Jest technikiem weterynarii oraz – a może przede wszystkim − konsultantem dietetycznym, bo pasjonuje się dietetyką psów i kotów. Założycielka i prezes Zarządu Fundacji Surowe Kotki i Psy popularyzującej zdrowe żywienie psów i kotów, a także bloga surowekotki.pl.
Aleksandra Szuba
Lekarka weterynarii. Ukończyła Wydział Medycyny Weterynaryjnej na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu. Interesuje się m.in. diagnostyką laboratoryjną, gastroenterologią, radiologią oraz dietetyką psów i kotów. Współpracuje z Fundacją Surowe Kotki i Psy.
Podziel się swoją opinią z innymi właścicielami