Książka "Psie smaki. O zbilansowanej diecie psa" A. Cholewiak - Góralczyk
Książka autorstwa Agnieszki Cholewiak - Góralczyk dotycząca składników i bilansowania psiej diety. Zawiera informacje jak dobierać składniki diety oraz przepisy na psie posiłki!
Jeśli zastanawiasz się jak układać psie menu, jakie produkty możesz podawać swojemu psiakowi czy jak określić jego potrzeby, to książka dla Ciebie!
W książce znajdziesz informacje na temat toksycznych składników psiej diety, porady jak wybrać najlepsze mięso czy jakie przysmaki możesz podawać swojemu psu.
Dodatkowo, w książce znajdziesz przepisy na posiłki i przysmaki, z ogólnodostępnych produktów.
Agnieszka Cholewiak-Góralczyk
Pracuje w lecznicy dla zwierząt. Jest technikiem weterynarii oraz – a może przede wszystkim − konsultantem dietetycznym, bo pasjonuje się dietetyką psów i kotów. Założycielka i prezes Zarządu Fundacji Surowe Kotki i Psy popularyzującej zdrowe żywienie psów i kotów, a także bloga surowekotki.pl.
Aleksandra Szuba
Lekarka weterynarii. Ukończyła Wydział Medycyny Weterynaryjnej na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu. Interesuje się m.in. diagnostyką laboratoryjną, gastroenterologią, radiologią oraz dietetyką psów i kotów. Współpracuje z Fundacją Surowe Kotki i Psy.
Podziel się swoją opinią z innymi właścicielami